Despre Mihai Schiopu

Nu am sa ma pierd in detalii de natura personala, dar pe scurt poti sa-ti spun, ca sunt din Brasov si am o experienta de peste zece ani in ceea ce fac.

Mihai SchiopuAm inceput sa cant din pasiune si lasand modestia la o parte, talentul cu care am fost inzestrat m-a ajutat si ma ajuta sa ma evidentiez in randul interpretilor de muzica. Avand studii teologice, atat liceul cat si facultatea, au constituit baza pregatirii mele profesionale pe parcursul mai multor ani. Intotdeauna am considerat ca pe langa talent, munca este foarte importanta pentru a face performanta, asa incat dupa terminarea studiilor mi-am continuat pregatirea facand canto in Bucuresti sub indrumarea profesorului Gavril Prunoiu.

Lansarea mea in spatiul public a avut loc cu cativa ani in urma la emisiunea “Tezaur folcloric”, continuand mai apoi in mod constant colaborarea cu doamna Marioara Murarescu, si asta in mod special tot pentru faptul ca din respect pentru ceea ce fac, am avut pretentia sa fac parte dintr-o echipa in care functioneaza si astazi criterii precum, cele de adevarata performanta si talent.

Poate te intrebi si acum ce pot sa-ti ofer mai mult decat altcineva? Iti voi spune si vreau sa stii ca argumentele pe care le voi expune, ma reprezinta cu adevarat si calitatea a ceea ce sunt ma face sa pot vorbi fara ezitare.

Mihai SchiopuPetrecerea ta, fie ca e vorba de o nunta, fie ca e vorba de un botez sau orice alt eveniment important pentru tine, devine o prioritate pentru mine! Muzica usoara din repertoriul international, sau din repertoriul romanesc, folclor sau muzica de petrecere, de ce nu si muzica clasica, este oferta mea pe scurt! Si nu vin singur ! Sunt acompaniat de o formatie, pentru nunta, sau botez, sau diferite evenimente, dintre cele mai bune in Brasov. Bineinteles ca fiecare om prestand o munca o face pentru a avea si castiguri materiale, dar asta nu este totul pentru mine! Cu adevarat exista satisfactie, in opinia mea, abia atunci cand vad ca prin talentul si repertoriul, prin tinuta si atitudinea mea, reusesc sa fac oamenii sa-mi spuna “Felicitari, a fost extraordinar!” Daca la finele evenimentului tau, tu vei putea spune “Am avut muzica perfecta” si invitatii tai iti vor spune acelasi lucru, abia atunci voi fi si eu multumit, si crede-ma stiu cum sa ajung sa obtin rezultatul dorit.