Servicii

Mihai SchiopuDaca citesti aceste randuri, inseamna ca ti-am starnit suficient de mult interesul, asa incat sa-ti doresti sa afli mai multe despre mine! Este foarte bine, deoarece e dovada faptului ca tratezi evenimentul tau cu acea seriozitate specifica omului, care tine ca lucrurile sa fie bine facute.

Acestea sunt cele mai importante lucruri pe care eu pot sa ti le ofer: muzica buna de orice fel, folclor, talent, seriozitate, interes, pe scurt un succes pentru tine!

Ar mai fi ceva la oferta! In viitorul apropiat si primul meu CD, care este in faza de finalizare in ceea ce priveste piesele albumului meu, urmand sa fac doar inregistrarile, dupa care, e al tau! Te astept si te asigur ca ma vei mai auzi. Cat de repede, depinde si de tine!

Mihai SchiopuOrice eveniment fericit din viata ta are nevoie de o petrecere pe masura! Acesta este locul si rolul muzicii pentru viata fiecaruia dintre noi, dar pe de alta parte, tot la fel ne este si sufletul; suflet care nu de putine ori ne cere sa-l desfatam oferindu-i pur si simplu bucuria si frumusetea acordurilor bine asezate.

Eu inteleg toate acestea si chiar daca sunt din Brasov, pe langa toate genurile muzicale, interpretez atat folclor din Ardeal cat si din celelalte zone ale tarii ! Iti ofer cea mai buna formatie pentru nunti din Brasov, cea mai potrivita muzica pentru botez, sau muzica pentru evenimente dintre cele mai alese, muzica de petrecere pentru toate gusturile, cat si un repertoriu larg din toate zonele tarii. Pentru ca, orice eveniment din viata ta, merita o formatie de artisti, profesionisti.